NEDERLAND - Na twee speeldagen in de Derde Divisie zaterdag is Excelsior '31 de enige ploeg die nog zonder puntenverlies is. Afgelopen zaterdag won de formatie uit Rijssen met 1-3 bij Barendrecht. Naast Excelsior '31 was er verder alleen winst voor Ter Leede en VVSB. Kijk hier voor alle uitslagen.

Barendrecht - Excelsior '31 (1-3)
Na een 0-0 ruststand bracht Givan Werkhoven de gasten aan de leiding. Hakim Ezafzafi scoorde vanaf de strafschopstip de 0-2 nadat Van Dijk bij de thuisploeg rood had gezien. Niels Vorthioren bracht de spanning terug, maar het slotakkoord was voor Simon Seppenwoolde.

Ter Leede - FC Lisse (1-0)
Bij Ter Leede-FC Lisse (foto) maakte Noah Marti al vroeg in de wedstrijd het enige en dus beslissende doelpunt voor Ter Leede.

ODIN '59 - VVOG (2-2)
Twee doelpunten van Joey Kooge bleken niet genoeg voor een zege voor ODIN '59. Job Hogendoorn en Mitchel Dijkhof wisten alsnog een punt te redden voor de gatsen uit Harderwijk.

GOES - Ajax (a) (0-0)

ACV - Hoek (1-1)
ACV leek op weg naar de overwinning toen Mark Jagt een kwartier voor tijd de score opende. Niels de Pauw wist evenwel nog voor de gelijkmaker te zorgen.

SteDoCo -Harkemase Boys (1-1)
Benjamin van Wanrooy opende de score voor de thuisploeg, maar dit bleek niet genoeg voor de zege aangezien Kian Visser de gelijkmaker wist te scoren.

DVS '33 - Staphorst (1-1)
Beide doelpunten viel al in de eerste helft alwaar Roemeon na tien minuten de score opende voor de thuisploeg. Nog geen tien minuten later zorgde De Grote voor de gelijkmaker.

DOVO - Sparta Nijkerk (0-0)

VVSB - Sportlust '46 (3-0)
Felitciano Zschusschen opende na elf minuten de score voor de thuisploeg. Na de rust werd die opgevoerd door treffers van Jayson Halman en Bert Steltenpool.