ALMELO - Heracles Almelo heeft in eigen huis een einde gemaakt aan de ongeslagen reeks van Willem II. Door een treffer van Ismail Azzaoui diep in de blessuretijd werd er met 3-2 gewonnen van de "Tricolores", die uit hun laatste zes duels zestien punten hadden gehaald.

In een zeer enerverende openingsfase hield doelman Wellenreuther de thuisploeg drie keer van het scoren af. Vlak voor rust moest hij echter toch capituleren bij een strafschop van Rai Vloet.

Kort na de rust raakte Vloet ook nog de paal, maar even later was het wel weer raak. Delano Burgzorg wist met een mooie passeeractie langs Wellenreuther de 2-0 op het scorebord te zetten. Willem II had tot dan weinig in te brengen, maar kreeg ineens vleugels na een gelukkige goal van Mats Köhlert vleugels en toen Max Svensson een kwartier voor tijd fraai de 2-2 binnen schoot was alles weer open. Het slotwoord was ecjhter voor Azzaoui die de bal in de 94e minuut in het dak van het doel schoot.