ALMELO - In een zeer matig duel hebben Heracles Almelo en Sparta de punten gedeeld. Even leek het er op dat Sparta de derde zege op rij wist te behalen, maar diep in blessuretijd wist Rai Vloet alsnog een punt te redden voor de thuisploeg.

De eerste helft was ronduit pover. Beide ploegen bakten er niet veel van en na 45 minuten kon er exact één doelpoging genoteerd worden.

Na een klein kwartier in de tweede helft kwamen de Rotterdammers op voorsprong toen Wouter Burger de bal voor de voeten van Lennart Thy kopte en die bleek trefzeker. Hoewel het Heracles het wel probeerde kon men ook in het restant van het duel geen vuist maken. in de blessuretijd besloot verdediger Heylen de bal zomaar in de voeten van Vloet te koppen die daar wel raad mee wist: 1-1.