LONDEN - FlowSports voelt zich vereerd dat het afgelopen donderdag is uitverkozen tot ‘Football Business of the Year’ tijdens de uitreiking van de Women’s Football Awards 2023. Voor Leoni Blokhuis en haar team is de award een erkenning voor jarenlang hard werken als pioniers in het vrouwenvoetbal.


Het was de eerste keer dat de Women’s Football Awards werden uitgereikt. Voor de galaavond had de top van het internationale vrouwenvoetbal zich verzameld in Londen.

In de categorie ‘Football Business of the Year’ waren tien ondernemingen genomineerd uit heel de wereld die actief zijn in het vrouwenvoetbal. Volgens de jury onderscheidt FlowSports zich door het fantastische werk dat het doet om vrouwen in voetbal te vertegenwoordigen, en heef het bovendien een voortrefelijk management.

Leoni Blokhuis: “Het was een enorme eer om tussen grote namen in de sport te staan en dan ook nog te winnen. FlowSports is nu ruim elf jaar actief in het vrouwenvoetbal, we zijn begonnen als pioniers en doen elke dag ons best een bijdrage te leveren aan de groei van de sport. Mijn team en ik zijn enorm blij met deze erkenning.”

FlowSports was in 2012 een van de eerste agentschappen in Nederland die zich specialiseren in vrouwenvoetbal. Inmiddels vertegenwoordigt het 38 speelsters en coaches, waarvan er veel actief zijn op het hoogste niveau. Afgelopen week kondigde FlowSports aan dat het nauw gaat samenwerken met geselecteerde agenten in binnenen buitenland. De eerste bouwstenen van dit wereldwijde, exclusieve netwerk zijn inmiddels gelegd.