ROTTERDAM - Feyenoord heeft opnieuw puntverlies geleden. In de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo kwam de ploeg van Jaap Stam niet verder dan 1-1. De Rotterdammers staan na tien wedstrijden op een tiende plaats en hebben liefst twaalf punten achterstand op koploper Ajax.

Met basisplaatsen voor Senesi en Jörgensen begon Feyenoord goed met na een klein kwartier een schitterende openingstreffer van Jens Toornstra. De voorsprong zorgde echter niet voor rust in het Feyenoord-spel al kreeg het mogelijkheden via Sinisterra en Berghuis.

Toen na rust Orestis Kiomourtzoglu voor de gelijkmaker zorgde werd het alleen nog maar onrustiger in De Kuip. In de uiterste slotfase kon men de overwinning toch nog naar zich toe trekken, maar een poging van Haps werd door Czyborra van de lijn gehaald, en invaller Narsingh kreeg de bal niet langs keeper Blaswich.