Bewolkt21.8 ℃

Solid Power Systems B.V. in Rijssen

Solid Power Systems B.V.

Het vernieuwde Solid Power 'Smart'-accusysteem is uniek en innovatief door de modulaire en daardoor ongekend flexibele opbouw. Speciaal ontwikkeld voor ALLE campers. Klein, groot, oud, nieuw, bus, Van, zelfbouw of merk-camper, het maakt niet uit. Met het Solid Power 'Smart'-systeem is voor iedere camper een passende oplossing te realiseren.


Flexibel betekend modulair opgebouwde capaciteiten van 50, 80, 100, 120, 160, 240 Ah etc. tot naar de gelang de plaats en ruimte die in de camper beschikbaar is. Solid Power Systems innoveert continu, de toekomst is immers morgen. De modulaire electronica van uw duurzame Solid Power 'Smart'-systeem kan daarom altijd voorzien worden van de nieuwste electronica zodat uw systeem altijd actueel blijft.


Het Solid Power 'Smart'-systeem heeft niet alleen de dubbele capaciteit van de AGM, Gel of gewone accu's, maar is daarnaast ook nog vele malen lichter dan de ouderwetse loodzware accu's.

Zoek een bedrijf in Almelo:

Adres
Handelsweg 24a
7461 JK  Rijssen
Telefoon
0548-541411
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Solid Power Systems B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map