ALMELO - Hoe bespaart u thuis zo leuk en makkelijk mogelijk energie? Leer het met Junior Energiecoach, een leuk en leerzaam spel voor gezinnen om thuis energie te besparen. In de gemeente Almelo kunnen 200 gezinnen gratis meedoen.

Het doel van het spel is een schoner milieu en een vollere portemonnee door meer inzicht over thuis gemakkelijk energie besparen. Het spel start op 3 oktober en duurt vijf weken. Elke week staat in het teken van een andere opdracht. Het is een project voor en door het hele gezin, waarbij Junior Energiecoach gelooft in het kind als motor voor energiebesparing. Kinderen (ongeveer 7-12 jaar) en ouders spelen met Junior Energiecoach on- en offline een spel met leuke, leerzame opdrachten, puzzels, experimenten en winacties. Kennis en bewustwording over energie nemen toe. Het motto is: met energie kun je lachen!

Aanmelden voor zondag 27 september

Dus wilt u ook energie én geld besparen? Meld uw gezin dan voor zondag 27 september aan. Wees er snel bij, want vol is vol. In de week van 28 september ontvangen deelnemers het startpakket thuis en kan het spel beginnen. Kijk voor meer informatie op www.juniorenergiecoach.nl.