NEDERLAND - Ook komende week zal droog verlopen. Naar verwachting wordt er pas tegen of in het weekend wat regen verwacht. Tot die tijd is het rustig zomerweerr. met een gemiddelde temperatuur van rond de 25 graden.


Maandag is er tijdelijk wat meer bewolking aanwezig, maar op een enkele lokale spat regen na blijft het wel droog. De temperatuur komt een fractie lager uit dan in het weekend met 19 tot 23 graden bij weinig wind.

Op dinsdag krijgt de zon weer meer ruimte. Wolkenvelden en zonnige perioden wisselen elkaar dan af en opnieuw blijft het droog. De wind draait wat meer en daardoor kan de temperatuur iets verder oplopen. Het wordt maximaal 22 tot 26 graden.

Op woensdag zal het weer niet veel afwijken met opnieuw een matige noordoostenwind en een mix van zon en wolken.

Donderdag is de start van september en blijft het wederom droog al beginnen de nachten langzamerhand een stuk koeler aan te voelen, mede veroorzaakt door een windje uit het oosten

Ook op vrijdag verandert er weinig. De wind blijft uit het oosten waaien en daarmee wordt het opnieuw zo'n 21 tot 26 graden.

Pas tijdens het weekend neemt de neerslagkans wat toe. Met name op zaterdag kan daar wellicht ook wat onweer bij komen kijken. Het koelt hierdoor een graad of twee af, maar met zo'n 24 graden is het voor begin september nog altijd prettig.