Bewolkt21.1 ℃

Al-Ko Kober B.V. in Hengelo ov

Al-Ko Kober B.V.

Als fabrikant van chassis- en toebehorenproducten zijn wij in staat om optimaal advies te geven. Daarom zijn wij ook bij adviesintensieve onderwerpen zoals opwaardering, keuze van de juiste luchtvering en individuele oplossingen de juiste contactpersoon voor u. Onze werkplaatsprofessionals zijn in staat om de uit het advies resulterende eisen perfect om te zetten.

Advies en montage van toebehoren direct bij de fabrikant.

Naast gratis parkeerplaatsen incl. stroomvoorziening voor uw voertuig bieden wij u in onze showrooms aangename verblijfsmogelijkheden met gratis wifi en drankjes.

In onze zes klantencentrums krijgt u uitstekend advies en wordt het complete toebehorenassortiment van de merken AL-KO, SAWIKO en E&P voor uw caravan en uw camper professioneel gemonteerd door onze ervaren werkplaatsprofessionals.

Van het professionele remonderhoud resp. reparatie van assen en chassis tot de montage van luchtverings-, steun- en dragersystemen; trekhaken en rangeersystemen bieden wij uitgebreide werkplaats- en servicediensten voor uw caravan of uw camper aan.

Foto's van Al-Ko Kober B.V.

Al-Ko Kober B.V. image 1
Al-Ko Kober B.V. image 2

Zoek een bedrijf in Almelo:

Adres
Diamantstraat 33
7554 TA  Hengelo ov
Telefoon
+31 (0)74 - 255 99 55
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Al-Ko Kober B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map