ALMELO - Aan de Bellinkhofsweg in Almelo is woensdag 20 december een 88-jarige man overvallen in zijn woning. Weet jij hier meer over? Tip ons!


Het slachtoffer zat die avond rond 20.30 uur in zijn woonkamer toen er opeens een man voor hem stond. Deze man bedreigde hem met een wapen en eiste geld. Toen de bewoner hem een geldbedrag gaf, ging hij ervandoor.

De overvaller was geheel in het zwart gekleed en had zijn gezicht afgedekt. Hij droeg opvallende Nike-schoenen.

Vragen

  • Herken jij de overvaller aan zijn kleding of manier van bewegen?
  • Heb jij mensen in jouw omgeving horen praten over de overval?
  • Weet jij waarom de overvaller uitgerekend dit doelwit uitkoos?
  • Tijdens de overval is een zilvergrijs busje in de buurt gesignaleerd met een logo waarin een boom is verwerkt. Dit zou het vervoersmiddel van de verdachte kunnen zijn geweest, maar het kan ook gaan om een belangrijke getuige. Stond jouw busje die avond rond 20.30 uur geparkeerd in de buurt van de Bellinkhofsweg? Neem dan contact met ons op, ook als jou die avond niets bijzonders is opgevallen.
  • Weet jij meer over het busje met het logo?

Contact
Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.