ALMELO - Aan het Marktplein in Almelo stalen drie mannen producten uit een warenhuis voor bijna 300 euro. Weet jij wie dit zijn? Tip ons!


Eén van de mannen liep achter een winkelwagen waarin een zwarte tas lag. Terwijl hij de tas vulde met onder meer scheerschuim, tandpasta en geurverspreiders, hielden zijn twee handlangers de wacht. Met de gevulde tas over zijn schouder liep de man vervolgens naar de kassa, waar hij één artikel afrekende. Ondertussen had een medewerker op camerabeelden gezien wat er was gebeurd. Zij sprak de man bij het verlaten van de winkel aan op de inhoud van zijn tas. De man nam de benen en liet zijn tas (met inhoud) achter. Ook de andere twee mannen gingen er snel vandoor. Hoewel de winkel de spullen terug heeft, willen we toch graag weten wie deze drie mannen zijn. Het is niet ondenkbaar dat zij dit vaker doen en we willen voorkomen dat zij ook andere winkels proberen te bestelen.

Contact

Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.