ALMELO - Op donderdag 1 juni werd een 45-jarige vrouw uit Almelo geschept door een bestelbusje die aan de verkeerde kant van de weg reed. Er zijn beelden van het bestelbusje. Weet jij wie de bestuurder is? Geef het aan ons door!


De vrouw fietste samen met haar man en kind op de Bornestraat in de richting van de Rietstraat in Almelo. Rond 20:00 uur kwam er een bestelbusje uit de richting van de Violiersstraat. De man en het zoontje konden uitwijken voor de tegemoetkomende auto, maar de vrouw werd geraakt. Ze belandde hard op de grond.

Letsel
Na het ongeluk is het slachtoffer met beenletsel naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk heeft veel impact gehad op het slachtoffer, haar man en zoontje. Haar zoontje durft nu niet alleen de straat op en is bang voor alle auto's.

Wit bestelbusje
Op camerabeelden is een wit bestelbusje te zien, vermoedelijk een Citroen Berlingo of Peugeot Partner. Helaas is het kenteken niet duidelijk te zien. Het busje heeft opvallende velgen en een beschadiging van de lak boven het linker achterwiel. Wie heeft zo'n bestelbusje?

Buitenspiegel
Het busje heeft een buitenspiegel verloren aan de bestuurderskant. Misschien is dit opgevallen en rijdt het busje nog steeds rond zonder spiegel. Daarnaast willen we ook een oproep doen aan garagehouders: is er na donderdagavond 1 juni iemand
langsgekomen met zo'n bestelauto die de linker buitenspiegel kwijt is? Laat het ons dan weten.

Als je iets weet, geef het door! En weet dat we zorgvuldig omgaan met je informatie. We gaan niet zomaar iemand aanhouden, daar doen we eerst goed onderzoek naar.

Contact
Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.